Årligservice

Årligservice

Med ett omfattande årlig underhållspaket hos Oilpoint försäkrar du dig om att din bil fungerar korrekt.

Till servicen ingår motorolja (max. 4 liter) och förutom att byta oljefilter, t.ex. följande kontroller: Luftfilter, friskluftsfilter och bränslefiltrets tillstånd. Kylvätska frostbeständighet och kvantitet. Broms-och kopplingsvätskans kokpunkt och mängd. Fyll på spolarvätska och kontrollera beslagens tillstånd gratis. Batteriets skick och livslängd i procent. Tändstiftens tillstånd. Kontroll av oljeläckage i motor och växellåda. Kontrollera mängden och tillståndet för transmissionsoljan. Kontrollera tillståndet på chassit, svängdynorna och avgassystemet. Kontrollera bromsbelägg och skyltslitage. Kontrollera/öka däckens slitbana och däckens tryck. Ljuskontroll och strålkastarnas inriktning.

Om vi vid servicen hittar smutsiga filter, brända glödlampor eller annat man bör uppmärksamma, ber vi dig alltid först om lov innan vi åsamkar några extra kostnader.

Detta är en utmärkt service för lite äldre eller mycket medkörda bilar, som redan har passerat garantitiden och som fortfarande vill bli väl omhändertagna! För fordon med garanti rekommenderar vi intervallservice, servicepunkterna specificeras av biltillverkaren och bilens garanti kvarstår därför.

Och vad kostar det?  Paketets totala pris är: 

  • Helsyntetisk 5W-40 olja 1550kr
  • Helsyntetisk 0W-40 / 5W-30 olja 1650kr
  • 5W-30 LongLife olja 1750kr
  • + eventuellt ytterligare arbete och produkter

För den årliga tidsbokningen för service, besök länken nedan!

Copyright © Oilpoint 2020. All Rights Reserved.

Website: atFlow Oy