AC-Service

AC-Service

AC-Service

Bilens luftkonditioneringsanordning bör servas årligen, eftersom tex. stora fluktuationer i temperatur, vibrationer, motorrörelse och vägsalt hämmar anordningens funktion. Inaktivitet på vintern gör också underhåll mer nödvändigt.

Fördelarna med regelbundet underhåll är bl.a. besparingar i bränslekostnader, miljövänlighet och den komfort som kommer med tillförlitlig drift och överkomliga priser på längre sikt.

Vi har också ett desinfektionsmedel för luftkonditionering, med vars hjälp det är möjligt att få kostnadseffektiv rengöring av förångaren, ventilationskanalerna och kabinen samtidigt som du ger din bil en fräsch doft. Desinficera din luftkonditionering och byt ut beläggningarna på det friska luftfiltret med en högkvalitativ, bakteriefri inomhusluft för din bil.

Service av bilens AC fr. 950kr

Priset på köldmedium för luftkonditionering har stigit starkt på grund av beskattning. På grund av prisökningen på köldmedium, har priserna på luftkonditionerings-service också stigit.

Bilens luftkonditioneringsanordning skall servas 4 år efter ibruktagande och därefter vartannat år. Detta säkerställer funktionaliteten hos luftkonditioneringssystemet och god luftkvalitet inomhus.

AC-servicen innehåller kontroll av köldmedium, uv-färgämne, kompressorolja, läckagetest och systemdrift.

Om systemet är tomt debiterar vi 300kr utöver det normala priset för att fylla systemet.

Erbjudandet gäller inte bilar med 1234yf-system. På några av våra verkstäder utför vi också luftkonditioneringstjänster med 1234yf, be om pris och boka tid.

Den bredare 1150kr - servicen omfattar utöver detta även inspektion av kube/friskluftsfiltret och vid behov ersättningsarbete och viktigast av allt, desinficering av systemet. Med desinfektion förstör man bl.a. till exempel mögeltillväxt på förångarcellen och säkerställer ren och bakteriefri inomhusluft i bilen.

PS: Vi gör AC-service såvitt möjligt även utan bokningstid, men för att säkerställa en smidig service ber vi att boka tid i förväg. 

Copyright © Oilpoint 2020. All Rights Reserved.

Website: atFlow Oy